Inspectorul general-adjunct Adrian Diacănu, preşedintele comisiei de Bacalaureat de anul acesta, a relatat că la unul dintre centrele de examinare a fost surprinsă o tentativă de fraudă a examenului maturității, soldată cu eliminarea persoanei în cauză.

Citeste si: ANPC, despre pericolul din piețele românești. Atenționări cu privire la produsele cumpărate pe caniculă

Mai exact, este vorba despre o absolventă în vârstă de 45 de ani care a încercat să copieze cu ajutorul unui pix cu caretelă SIM.

Femeia a fost eliminată din examen și va trebui să aștepte până anul viitor pentru a susține din nou BAC-ul

"Surpriza a fost că era vorba de o doamnă de 45 de ani, absolventă a unui liceu particular, la frecvenţă redusă. Aceasta a fost prinsă de comisia de supraveghere cu un pix care avea un SIM telefonic.

Citeste si: Polițiștii de frontieră din Maramureș au fost amenințați după ce au oprit un transport de lemne

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

M-am uitat şi eu pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi era clar că îl ţinea în dreptul gurii şi al urechii şi încerca să comunice cu cineva din afară.

Vorbea pur şi simplu în timpul examenului la pixul-telefon. Iată că device-urile moderne au ajuns şi mijloace de fraudare a examenelor", a declarat despre incident Adrian Diacănu, inspectorul general-adjunct.

Citeste si: Doi tineri drogați au intrat cu mașina într-un stâlp și au transmis totul LIVE pe Facebook

Proaspăta absolventă, pe lângă faptul că a primit nota 1.00

la proba de bacalaureat, nu va avea dreptul să se prezinte la următoarea sesiune de Bacalaureat, fiind nevoită să aştepte până anul viitor pentru a-şi finaliza studiile liceale.

Citeste si: Descoperire șocantă la Timişoara! Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Bega


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si