Close sidebar
Close sidebar

O femeie de 46 ani a fost gasita sfasiata de caini, dupa trei luni. Famili si vecinii nu au anuntat ca femeia a disparut de acasa

A fost gasita sfasiata de caini, la marginea satului, dupa trei luni. In tot acest timp, nimeni nu a observat ca disparuse. Vorbim despre o femeie de 46 de ani, dintr-o comuna din Iasi, care poate n-ar fi avut o soarta atat de cruda, daca rudele sau vecinii i-ar fi anuntat disparitia la politie. Ce au descoperit politistii pe camp este de-a dreptul socant. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

O stiau, dar nici n-au bagat de seama ca femeia sfasiata de caini lipsea de 2 luni. Nimeni nu i-a anuntat disparitia, nici macar propria-i sora.

"Era sora mea dar nu eram prea apropiate. eu cu serviciu, ea cu alte preocupari"
Doar ramasitele au mai ramas din sarmana femeie. Cainii fara stapan au macelarit-o chiar pe campul de la marginea satului. Totul, sub ochii unui satean impietrit de spaima.

In cautarea resturilor  a pornit astazi o armata de oameni.

"Procurorii impreuna cu cativa sateni de aici din sat au  venit pe campuri sa caute trupul neinsufletit al femeii, chiar ina ceste momente se pare ca au gasit craniul"

Femeia ar fi suferit de epilepsie si nu avea un domiciliu stabil. Oamenii cred ca i s-a facut rau si si-a pierdut cunostinta, la capatul localitatii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"A venit o masina fara numere si i a lasat si a plecat, tot felul de caini. Si  mici, si mai mari. I-a lasat pe dealuri pe aici "

Cainii de la marginea comunei s-ar inmulti pe zi ce trece. Pe cat de flamanzi sunt, pe atat de periculosi devin. Este o problema stiuta de multa vreme chiar si de primarie.

Politistii
au deschis o ancheta, iar ramasitele femeii sfasiate de caini au fost trimise la institutul de medicina legala din Iasi, pentru necropsie.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI