Donatoarea a ajuns la spital marti, 20 septembrie, în coma de gradul IV, cu anevrism cerebral, dupa o hemoragie cerebrala prin anevrism rupt, cu evolutie rapida. Medicii au spus ca nu mai pot face nimic pentru ea si au cerut acceptul familiei pentru a preleva organe.

Medicii au recoltat plamânii, inima, ficatul, splina, rinichii, ochii, tesut osos, tegumente si artere, conform desteptarea.ro. La interventia chirugicala au participat peste 40 de medici si asistenti medicali din Olanda, Bucuresti, Targu Mures, Moinesti, Iasi si Bacau.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

“A fost cea mai fericita noapte pe care am petrecut-o de peste 30 de ani încoace în Spitalul Moinesti”, a spus managerul acestuia prof.dr.Adrian Cotîrlet.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si