Accident tragic chiar în fața spitalului din Slatina.

O femeie a murit în timp ce traversa strada. O șoferiță de 39 de ani a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident rutier cumplit. O șoferită s-a răsturnat cu mașina pe câmp

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, indicând o valoare negativă pentru femeie, respectiv o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 31 de ani.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier pe DN1. Două persoane au ajuns la spital

Accident rutier pe DN1. Două persoane au ajuns la spital

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 1, la Floreşti. Două persoane au fost transportate la spital. 

Două persoane au fost transportate la spital, joi, după ce  trei autoturisme au fost implicate  într-un accident produs pe DN 1, în localitatea Floreşti, județul Prahova.

Una dintre victime a fost scoasă din maşină de echipajele de descarcerare.

Citește și:  O femeie a fost lovită de un autobuz în timp ce traversa regulamentar

Accidentul a avut loc pe DN 1, în localitatea Floreşti, fiind implicate trei autoturisme. Acolo au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit ISU Prahova, în cele trei maşini se aflau cinci persoane.

Astfel, au fost asistate medical două victime, dintre care una încarcerată, aceasta fiind scoasă de echipajele specializate.

Două persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

Citește și: Accident rutier grav în Satu Mare. Un autoturism a lovit o ambulanță aflată în misiune

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Doi soldaţi gradaţi profesionişti, Neagoe Alin-Ionuţ şi Bunea Robert Mihai, au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor rezultate din accident. Cei doi soldaţi se află în stagiu de pregătire din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti”, a menţionat sursa citată.

Citește și: O autoutilitară a intrat în coliziune cu un TIR. Accidentul s-a produs pe DN 7

O autoutilitară a intrat în coliziune cu un TIR. Accidentul s-a produs pe DN 7

Un eveniment rutier nefericit a avut loc pe DN 7, în localitatea Racoviță, între o autoutilitară și un TIR. O persoană a rămas încarcerată. 

„  Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că s-ar fi produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că ar fi avut loc o coliziune între o autoutilitară și un TIR, pe DN 7, km 217+600m, în localitatea Racoviță, în urma  căreia a rezultat rănirea unei persoane. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale“,  au precizat reprezentanţii  IPJ Vâlcea.

Citește și: Accident rutier cumplit în Brașov: șapte persoane rănite în urma impactului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si