"Mama mea e disparuta de duminica seara daca aveti vreo informatie nu ezitati si anuntati-ma pe mn sau politia va rog din suflet!", este mesajul disperat al unei tinere din Mioveni care isi cauta mama disparuta in urma cu patru zile.femeia a cautat-o peste tot si in cele din urma a cerut ajutor si pe Facebook.

Ionela Buscu, fiica femei: „Banii sunt acasa, tot ce avea acasa a ramas acasa si telefonul l-am gasit pe masina de spalat, langa baie”.

Aceasta tanara nu poate intelege nici in ruptul capului ce s-a putut intampla cu mama ei. La 52 de ani, aceasta nu avea mari probleme. Era vaduva insa se consola cu cele doua fiice ale sale care ii umpleau viata de bucurie.Ultima data cand a fost vazuta tocmai se intorcea de la aniversarea uneia dintre fiicele sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Un singur lucru umbrea usor viata linistita a femeii: faptul ca i se defectase centrala termica. Insa rudele refuza sa creada ca acesta ar putea fi un motiv care sa o determine sa recurga la un gest necugetat.

"Era suparata rau ca nu-i mai mergea centrala. Si zicea of, decat sa fi murit Gica, mai bine muream eu”, povestesc rudele femeii. ”Ori e sechestrata pe undeva ori e omorata si aruncata pe undeva”.

Ionela Buscu, fiica femeii: „Nu cred ca ar fi in stare pentru motivul asta ca are centrala stricata”.

Andreea Insuratelu, purtator de cuvant IPJ Arges: „Persoanele care pot da relatii despre aceasta sunt rugate sa apeleze 112 sau sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie ”.

Nici politistii nu au inca vreo pista clara pe care sa o cerceteze. Ancheta este inca in desfasurare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si