Acest program se desfasoara pentru al doilea an consecutiv in Focsani, la scoala Nr. 7, unde cei 184 de elevi au varste cuprinse intre 12 si 60 de ani si se prezinta la scoala zilnic. invatatoarele ii invata pe acestia literele si cifrele, sa citeasca si sa calculeze.

Motivatia de a invata a unei femei din Focsani este demna de laudat. Are 59 de ani, sapte copii care merg la scoala de cand sunt mici si cel mai mare vis al ei este sa invete sa citeasca pentru a putea citi Biblia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Noi am fost sapte frati la parinti, iar eu am fost cea mai mare dintre toti. Sunt singura care nu am mers la scoala, pentru ca la vremea respectiva nu erau posibilitati. Mai tarziu m-am casatorit, am facut si eu sapte copii, care au mers cu totii la scoala iar acum sunt fiecare la casele lor. Sunt vaduva de cativa ani si m-am hotarat sa vin la scoala pentru ca vreau mai ales sa invat sa citesc.

Merg la biserica tot timpul si visul meu principal este sa citesc biblia", a povestit Viorela Sava, potrivit Adevarul. 

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si