O femeie din Mureș a murit carbonizată în propria casă, în urmă cu câteva zile. Autorul ar fi un hoț din Cluj-Napoca. Bărbatul ar fi intrat în casa victimei sale pentru a fura bunuri de valoare.

Acesta a sfârșit prin a fugi cu bijuteriile femei, iar apoi i-a dat foc locuinței. 

Cum s-a petrecut totul

În dimineața zilei de 6 noiembrie 2023, un incendiu a izbucnit la o locuință din Gornești, județul Mureș.

Abia după ce flăcările au fost stinse, în casă a fost găsit trupul neînsuflețit, carbonizat, al unei femei.

Din primele verificări ale autorităților, cadavrul aparține unei femei de 58 de ani. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, existând suspiciunea că femeia a fost ucisă de o altă persoană.

Citește și: A fost găsit fără viață suspectul unei crime odioase din Galați, după două săptămâni de căutări cu câini și camere cu termoviziune

La data de 11 noiembrie au fost efectuate trei percheziții în județele Suceava și Bacău. În urma verificărilor, au fost găsite mai multe bijuterii, precum și un telefon mobil. Autoritățile suspectează că bunurile au fost sustrase chiar din locuința femeii de 58 de ani. Pe lângă acestea, oamenii legii au adunat și alte probe, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Mureș (IPJ), potrivit news.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Principalul suspect este un bărbat în vârstă de 46 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca, el fiind prins în județul Suceava. El a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Se efectuează cercetări pentru omor calificat, distrugere prin incendiere și tâlhărie calificată.

Procurorii au stabili că în noaptea de 5 spre 6 noiembrie suspectul a pătruns în locuința femeii din Gornești, având intenția de a sustrage bunuri.

El ar fi fost prins de proprietara locuinței și, pentru a scăpa basma curată, a sufocat-o, urmând ca apoi să incendieze casa femeii.

„Apoi, cu scopul de a şterge urmele infracţiunilor comise şi probabil cu intenţia de a simula un incendiu accidental, autorul a incendiat diferite obiecte de îmbrăcăminte şi mobilieraflate în camera din mijloc a locuinţei, distrugând, degradând şi aducânt în stare de neîntrebuinţare locuinţa victimei şi a obiectelor din interiorul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

Un alt jaf, terminat cu o crimă, a zguduit România zilele acestea

Un om de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a fost bătut de trei indivizi chiar în locuința sa, iar după ce i-au aplicat mai multe lovituri puternice, hoții i-au furat acestuia mai multe bunuri de valoare din casă. Imobilul se află la doar câteva sute de metri de reședința președintelui Klaus Iohannis.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO/VIDEO- Anchetatorii, pe urmele presupușilor criminali ai afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. Există suspiciuni că ar fi localizați

În momentul în care agresorii au dat buzna în casa afaceristului, Adrian Kreiner dormea. Atacatorii nu au pierdut timpul și i-au acoperit acestuia fața cu o pernă, legându-i ambele mâini pentru a se asigura că acesta nu mai are nicio scăpare.

După scenele de groază petrecute în urmă cu mai multe zile, afaceristul a ajuns în stare gravă la spital, iar la câteva zile distanță, bărbatul a murit. Medicii au confirmat faptul că Adrian Kreiner a fost ucis din cauza lipsei de oxigen.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si