O femeie de 67 de ani din Argeș a sfârșit tragic, după ce a căzut de la etajul unui bloc de locuințe. Autoritățile încearcă să stabilească dacă a fost o sinucidere sau un accident.

„În seara zilei de 03 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc de locuinţe.

Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei în cauză, femeie de 67 de ani",  a transmis, miercuri seară, IPJ Argeş.

Citește și: Doi români, principalii suspecți în cazul uciderii lui Allessandro Gozzoli. Bărbatul ar fi fost găsit legat

Accident sau sinucidere?

IPJ Argeș precizează că cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

„Pentru stabilirea cauzelor decesului, în cauză va fi efectuată autopsia medico-legală, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, a mai transmis sursa citată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat din Galaţi s-a spânzurat în arest, după ce a vrut să o violeze pe fiica unui coleg de muncă. Trupul neînsuflețit a fost găsit în celula sa

Potrivit unor surse judiciare, femeia avea probleme medicale, nu a lăsat vreun bilet de adio, dar nici nu este deocamdată clar dacă a fost vorba despre un accident.

Un tânăr de 28 de ani a fost găsit mort într-o spălătorie auto din Timișoara

În această dimineață, în jurul orei 09:20, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei anexe ce aparține unei spălătorii auto de pe strada Sever Bocu din Timișoara, un bărbat a fost găsit decedat.

Aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: VIDEO- Atacatorii cu macete din Brăila sunt în continuare în libertate

Tânărul era angajat la spălătorie și conform unor surse, acesta ar mai fi avut tentative de suicid.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si