O femeie în vârstă de 67 de ani și nepoata ei în vârstă de 6 ani au dispărut de la locuința lor din Capitală. Cele două au plecat duminică din Sectorul 4, dar nu au mai revenit la domiciliu. Nu se mai știe nimic de ore întregi despre locul în care se află. 

Femeia se numește Lidiya Kovalenko, iar Aleksandra Tobiassen este fetița care a dispărut. Cele două sunt căutate de autorități și au fost date în urmărire națională.

Citește și: Școala românească face victime! O profesoară din Arad a ajuns la spital după ce o bucată din tavanul unui liceu a picat peste ea

femeie disparuta, copil disparut, urmarire nationala

AȚI VĂZUT ACESTE PERSOANE? SUNAȚI LA 112!

Oricine le-a văzut pe cele două sau are informații despre locul în care se află este rugat să sune la 112 sau că meargă la cea mai apropiată secție de poliție și să alerteze autoritățile. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

„Astăzi, 13 octombrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariția unei femei, care a plecat, însoțită de nepoata ei, minoră, de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 și nu au mai revenit până în prezent. 

Potrivit datelor oferite de autorități, femeia dispărută se numeşte Lidiya Kovalenko, este în vârstă de 67 de ani şi are următoarele semnalmente: păr grizonant, scurt.

Minora se numește Aleksandra Tobiassen, este în vârstă de 6 ani și are următoarele semnalmente: ten deschis, ochi căprui, păr șaten scurt. La data dispariției purta geacă roz.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanelor în cauză, fiind date în urmărire la nivel național , transmit autoritățile.

Citește și: O femeie găsită mumificată după 3 ani în apartamentul ei a scris "Mor de foame” pe calendarul din casă

femeie disparuta, copil disparut, urmarire nationala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si