Curtea de Apel Cluj-Napoca a achitat-o post-mortem pe Maria Cociorvan, o femeia care a fost dusă la DNA pentru că ar fi dat mită 10 ouă.

Bătrâna de 72 de ani a fost săltată de mascați din propria locuință din satul Iaslovăț, în anul 2014. Atunci, ea a fost dusă la DNA București, unde a fost acuzată de corupție pentru că ar fi dat mită 10 ouă unui judecător din Rădăuți.

Femeia a murit din cauza stresului emoțional

Femeia nu a putut suporta stresul la care a fost supusă și a cedat. Ea a murit în anul 2016 din cauza stresului emoțional la care a fost supusă în perioada anchetei. 

Judecătorul de la Curtea de Apel Cluj a dispus ca doar o singură persoană, fostul judecător Bogdan Bărbuță, de la Judecătoria Rădăuți, să fie condamnat la patru ani de închisoare cu executare. El a fost acuzat că a sprijinit un om de afaceri din Rădăuți în interesul său cu mai multe proprietăți imobiliare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a mai fost acuzat că a primit mai mult produse alimentare, precum și suma de 1.000 de euro de la femeia din Iaslovăț pentru a interveni pe lângă un judecător din cadrul Judecătoriei Rădăuți, ca acesta să pronunțe o hotărâre favorabilă într-un dosar în care fiul său avea calitatea de reclamant.

Curtea de Apel Cluj a mai dispus ca toate celelalte persoane, 16 la număr, să fie fie achitate.

În cazul Mariei Cociorvan, procesul penal a încetat ca urmare a decesului acesteia. Dacă ar fi trăit, sentința de achitare s-ar fi aplicat și în cazul acesteia, scrie activenews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si