Incidentul s-a întâmlat într-o comună din județul Olt. Femeia a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri. Pompierii militari au intervenit fără întreruperi timp de cinci ore. Gura fântânii era prea îngustă, așa că pompierii au fost nevoiți să sape cu buldo-excavatorul pentru a scoate tuburile de la suprafață. Ulterior, un salvator a coborât în fântână pentru a scoate femeia.

Citeste si: Un copil din Vrancea a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri. Cum a decurs operaţiunea de salvare

20 de militari au comunicat în permanență cu femeia prinsă ca într-o capcană în tubul cu un diametru de numai 40 de centimetri.

”Ulterior s-a acționat cu ajutorul unui trepied pentru intervenţii în spații înguste și medii ostile vieții.”, spune Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt. Acest caz a șocat întreaga comunitate.

Citeste si: Teleorman: Batrana de 91 de ani cazuta intr-o fantana cu diametrul de un metru, salvata de pompieri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia de 80 de ani locuia împreună cu fiul și nora, iar cunoscuții acesteia spun că ar avea probleme psihice și că nu e exclus să fi fost o tentativă de sinucidere.

„Noi ne-am gândit cum să o salvăm, asta a fost singurul nostru țel, singura noastră dorinţă.”, adaugă Dumitru Lincă, pompierul salvator.

Un copil din Vrancea a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri

Un copil în vârstă de 10 ani a fost salvat de pompierii din Adjud după ce a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri.

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la piciorul stâng, dar a fost scos conştient din fântână şi predat echipajului SAJ care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani.

Citeste si: Femeie cazuta intr-o fantana, salvata de catre pompierii din Calarasi

"Pompierii în cooperare cu SVSU au asigurat extragerea copilului în condiţii de siguranţă, din fântâna adâncă de aproximativ 22 metri, cu diametrul de circa 1 m. În urma căzăturii copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafaţă în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani", potrivit ISU Vrancea.

Citeste si:  VIDEO| Bebeluș mort după un diagnostic greșit. Mesajul părinților îndurerați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si