O crimă înfiorătoare a înspăimântat județul Brăila. Un recidivist a violat și ucis o femeie de 95 de ani care locuia singură. Victima a fost găsită dezbrăcată, de unde și presupunerea polițiștilor că a fost agresată sexual.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 19 ani, înjunghiat de propria iubită

Poliția a deschis o anchetă pentru omor calificat și viol.

Suspectul este un bărbat în vârstă 35 de ani care a mai fost închis pentru crimă, în 2014. El a fost eliberat în decembrie 2021 pentru bună purtare. 

Citește și: Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

O altă crimă îngrozitoare. Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

Mohamed Nur, în vârstă de 33 de ani a fost acuzat de crimă și posesie de armă ofensivă, precum și de alte trei capete de acuzare pentru vătămare corporală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Johanita Kossiwa Dogbey, în vârstă de 31 de ani, a fost înjunghiată mortal în plină zi, luni, în Brixton, în sudul Londrei, în timp ce vorbea la telefon cu bunica ei. Mohamed Nur, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzat de crimă și de posesie de armă ofensivă. 

Citește și: De ce și-a ucis părinții imediat după eliberarea din închisoare. Fostul deținut a postat un videoclip emoționant înainte de masacru

De asemenea, el a fost acuzat de un alt cap de acuzare pentru posesie de armă ofensivă și de trei capete de acuzare pentru vătămare corporală gravă împotriva a două femei și a unui bărbat. Cele două femei și un bărbat au suferit răni grave, prin tăiere în incidente separate pe trei străzi din Brixton, care au avut loc în decurs de o oră, sâmbătă.

Citește și:  Cine este autorul masacrului de la o școală din Belgrad? Copilul de doar 13 ani a ucis pe loc 9 persoane, după ce a tras multiple focuri de armă: „Sunt un psihopat care trebuie să mă calmez”

Tânăra a fost ucisă cu sânge rece

Nur urmează să se prezinte la tribunalul de magistrați din Croydon.  Johanita a fost fondatoarea Fundației Odette, o organizație caritabilă care a lucrat cu persoanele care suferă de anemie cu celule falciforme, în Ghana și Togo. Într-un  omagiu  emoționant, familia Johanitei a declarat: "Suntem devastați de vestea decesului fiicei noastre. Johanita a fost o fată inteligentă, dedicată și iubitoare, care a ajutat întotdeauna pe oricine. Nu ar fi făcut rău nici unei muște".

Ei au adăugat: "Inimile noastre sunt complet frânte și nu vor înțelege de ce cineva ne-ar lua fata noastră frumoasă, ea va fi pentru totdeauna în inimile noastre, deoarece vom continua să ne trăim viața la fel de grațios și frumos ca ea".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:  Mărturia șocantă a bărbatului care a încercat să-l salveze pe băiețelul de 3 ani din apele Mureșului: „I-am făcut respirație gură la gură, era deja mort”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si