Close sidebar
Close sidebar

O femeie de 95 de ani a fost violată și ucisă de un recidivist

Crimă înfiorătoare în Ianca, județul Brăila. O femeie de 95 de ani care locuia singură a fost violată și ucisă de un recidivist.

Diana Puiu,

O femeie de 95 de ani a fost violată și ucisă de un recidivist


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O crimă înfiorătoare a înspăimântat județul Brăila. Un recidivist a violat și ucis o femeie de 95 de ani care locuia singură. Victima a fost găsită dezbrăcată, de unde și presupunerea polițiștilor că a fost agresată sexual.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un tânăr în vârstă de 19 ani, înjunghiat de propria iubită

Poliția a deschis o anchetă pentru omor calificat și viol. Suspectul este un bărbat în vârstă 35 de ani care a mai fost închis pentru crimă, în 2014. El a fost eliberat în decembrie 2021 pentru bună purtare. 

Citește și: Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

O altă crimă îngrozitoare. Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

Mohamed Nur, în vârstă de 33 de ani a fost acuzat de crimă și posesie de armă ofensivă, precum și de alte trei capete de acuzare pentru vătămare corporală.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Johanita Kossiwa Dogbey, în vârstă de 31 de ani, a fost înjunghiată mortal în plină zi, luni, în Brixton, în sudul Londrei, în timp ce vorbea la telefon cu bunica ei. Mohamed Nur, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzat de crimă și de posesie de armă ofensivă. 

Citește și: De ce și-a ucis părinții imediat după eliberarea din închisoare. Fostul deținut a postat un videoclip emoționant înainte de masacru

De asemenea, el a fost acuzat de un alt cap de acuzare pentru posesie de armă ofensivă și de trei capete de acuzare pentru vătămare corporală gravă împotriva a două femei și a unui bărbat. Cele două femei și un bărbat au suferit răni grave, prin tăiere în incidente separate pe trei străzi din Brixton, care au avut loc în decurs de o oră, sâmbătă.

Citește și:  Cine este autorul masacrului de la o școală din Belgrad? Copilul de doar 13 ani a ucis pe loc 9 persoane, după ce a tras multiple focuri de armă: „Sunt un psihopat care trebuie să mă calmez”

Tânăra a fost ucisă cu sânge rece

Nur urmează să se prezinte la tribunalul de magistrați din Croydon.  Johanita a fost fondatoarea Fundației Odette, o organizație caritabilă care a lucrat cu persoanele care suferă de anemie cu celule falciforme, în Ghana și Togo. Într-un  omagiu  emoționant, familia Johanitei a declarat: "Suntem devastați de vestea decesului fiicei noastre. Johanita a fost o fată inteligentă, dedicată și iubitoare, care a ajutat întotdeauna pe oricine. Nu ar fi făcut rău nici unei muște".

Ei au adăugat: "Inimile noastre sunt complet frânte și nu vor înțelege de ce cineva ne-ar lua fata noastră frumoasă, ea va fi pentru totdeauna în inimile noastre, deoarece vom continua să ne trăim viața la fel de grațios și frumos ca ea".

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și:  Mărturia șocantă a bărbatului care a încercat să-l salveze pe băiețelul de 3 ani din apele Mureșului: „I-am făcut respirație gură la gură, era deja mort”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI