Patricia Kopta, acum în vârstă de 83 de ani era cunoscută ca fiind o prezicătoare de stradă "excentrică" din SUA care purta numele de "Sparrow". Ea fusese văzută ultima dată în Pennsylvania în anul 1992, când anchetatorii au început să investigheze dispariția ei. 

Soțul femeii, bucuros că femeia trăiește

Doamna Kopta, care suferă de demență, a locuit într-un azil de bătrâni după ce a fost preluată ca "persoană nevoiașă" la șapte ani de la dispariție.

Soțul ei, Bob Kopta, a declarat că a fost căsătorit cu doamna Kopta timp de 20 de ani înainte ca aceasta să dispară.

"Este o ușurare să știm că nu zace într-un șanț undeva, sau că nu a fost ucisă undeva", a declarat Bob Kopta. Bărbatul, în vârstă de 86 de ani a adăugat că familia sa a bănuit că ea ar putea fi în Puerto Rico, dar a fost declarată moartă în urmă cu aproximativ 25 de ani. Electricianul pensionat a mai spus că s-a consultat cu un clarvăzător în legătură cu locul unde se află.

Citește și: Povestea lui Alex, un tânăr care a crezut că are gripă, dar a ajuns la un pas de moarte! I-au fost amputate toate membrele pentru a supraviețui

Bob Kopta - soțul femeii dispărute

Bob Kopta - soțul femeii dispărute

[Sursa foto: Sky News]

”Doamna Kopta are două surori- o soră geamănă, care a murit în urmă cu șase ani, și o soră mai mică care a fost ușurată să afle că este încă în viață”, a adăugat domnul Kopta.

Femeia este îngrijită într-un azil de bătrâni

El a spus că a trăit o serie de emoții de-a lungul anilor, dar este mulțumit știind că soția sa este în viață și că este îngrijită.

"După 30 de ani, încerci să uiți de asta. Știm ce s-a întâmplat, iar ea este îngrijită acum", a spus el. Mai mult, doamna Kopta "se temea că va fi instituționalizată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O femeie declarată moartă în SUA a fost descoperită în viață, după 31 de ani, în Puerto Rico

O femeie declarată moartă în SUA a fost descoperită în viață, după 31 de ani, în Puerto Rico

[Sursa foto: PixaBay]

Înainte de dispariția sa, femeie a lucrat ca liftier la Institutul de Artă din Pittsburgh. Tot atunci, medicii de la un centru de sănătate mintală din SUA au diagnosticat-o pe doamna Kopta cu "iluzii de superioritate" și au spus că avea semne de schizofrenie. Cu toate astea, femeia a continuat să iasă pe stradă și să prezică oamenilor.

Femeia ar fi dispărut de teama instituționalizării

Dl Kohlhepp a declarat că poliția crede că doamna Kopta a fugit din țară pentru că era "îngrijorată că va fi instituționalizată". Se crede că, în perioada în care a fost pe insulă, ea a hoinărit în mod regulat prin orașele Naranjito, Corozal și Toa Alta din nordul Puerto Rico, situate la sud-vest de capitala San Juan. Femeia a ținut secrete detalii despre viața sa atunci când a ajuns într-un azil de bătrâni, dar a început să divulge informații odată cu trecerea anilor.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Anul trecut, ea a dezvăluit informații care au determinat un asistent social de la azilul de bătrâni să contacteze autoritățile din Pennsylvania în legătură cu identitatea sa. Atunci, Doamna Kopta a sugerat că a sosit în Puerto Rico cu un vas de croazieră din Europa când a ajuns prima dată la azil, a declarat poliția.

O femeie declarată moartă în SUA a fost descoperită în viață, după 31 de ani, în Puerto Rico

O femeie declarată moartă în SUA a fost descoperită în viață, după 31 de ani, în Puerto Rico

[Sursa foto: Sky News]

Cu toate acestea, familia ei a declarat că, de fapt, a fost o elevă de nota 10 în SUA, care a devenit model și instructor de dans.

După ce a absolvit liceul, a lucrat în domeniul financiar la o companie de sticlă din Pittsburgh și participa săptămânal la evenimente de dans de societate, potrivit familiei sale. Sora mai mică a doamnei Kopta, Gloria Smith, acum în vârstă de 78 de ani, a declarat că sora ei își petrecea des vacanțele în Puerto Rico cu prietenii înainte de a se căsători.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Pur și simplu îi plăcea oceanul, plaja, soarele cald", a spus aceasta.

Citește și: Declarații șocante ale polițistei care s-a culcat cu 6 colegi de secție. "M-au abuzat"

Doamna Smith a spus că speră să o viziteze pe sora ei, chiar dacă starea ei mentală a scăzut.

"Indiferent dacă mă cunoaște sau nu, tot vreau să o văd, să o îmbrățișez și să îi spun că o iubesc", a declarat doamna Smith.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si