Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de Jandarmeria Arad, femeia era la plimbare cu doi patrupezi şi ,,a fost atacată din senin de alţi doi câini din rasa Amstaff".

,,Femeia mergea liniştită pe stradă, iar în momentul în care a ajuns în faţa unui imobil, cei doi câini care se aflau în curte au reuşit cumva să deschidă poarta şi s-au năpustit asupra unuia dintre căţeii acesteia.

Femeia disperată a încercat să salveze patrupedul însă a fost muşcată de braţ. Un vecin, alertat de strigătele femeii, a sunat imediat la 112 cerând ajutor. Totodată, proprietara celor doi câini agresivi a reuşit să-i imobilizeze şi să-i închidă înapoi în curte", se precizează în comunicat.

Citeste si: O persoană a decedat în urma unui accident pe DN2

Femeia și unul dintre căței au suferit răni grave

Un echipajul de Jandarmerie la fața locului și a constatat că femeia vătămată avea răni vizibile la nivelul braţului. În acest caz a fost solicitată o ambulanţă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, câinele rănit în urma atacului a fost transportat de urgență la o clinică veterinară. ,,Acesta prezenta numeroase răni la nivelul spatelui şi capului", a menționat Jandarmeria.

Proprietara celor doi câini din rasa Amstaff ar putea fi cercetată penal sub acuzația de vătămare corporală din culpă şi a fost sancționată contravențional cu suma de 100 de lei, pentru ,,neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul sau deţinătorul temporar al câinelui, dacă fapta s-a soldat cu rănirea sau cu uciderea unui animal domestic".

Actele de sesizare au fost înaintate Inspectoratului de Poliţie Judeţean pentru continuarea anchetei. 

Citeste si: Bărbat din Caracal, confirmat pozitiv cu COVID-19, căutat de autorități. Tânărul a refuzat internarea, dar nu a ajuns nici acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si