Femeia in cauza, al carei prenume este Cheryl, a alertat imediat autoritatile, iar Barry Goldsmith, un specialist veterinar, a venit de urgenta in casa ei, aflata in Frankston, o suburbie a orasului Melbourne.

Se pare ca Cheryl a fost extrem de norocoasa.

”Acest sarpe este unul dintre cei mai periculosi din Australia”, a declarat Barry Goldsmith pentru CNN, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sarpele-tigru, intâlnit frecvent in sudul Australiei in perioada de vara, este protejat in multe state. De obicei, exemplarele din aceasta specie sunt eliberate in natura atunci când sunt descoperite in interiorul locuintelor.

Barry Goldsmith, care conduce de multi ani firma de servicii veterinare Snake Catcher Victoria, spune ca a vazut aceste reptile in multe locuri neobisnuite, deoarece se pot catara aproape oriunde, insa niciodata nu a vazut un astfel de sarpe intr-un brad de Craciun.

”Cheryl a facut exact ceea ce trebuia sa faca. A inchis usa, a pus un prosop sub el si mi-a telefonat mie”, a adaugat expertul veterinar australian.

El a mai spus ca daca oamenii nu ating serpii si daca isi pastreaza calmul, reusesc de obicei sa nu fie muscati. In schimb, incercarea de a ucide aceste reptile poate sa le fie fatala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si