O femeie în vârstă de 41 de ani a fost reținută de autoritățile bihorene, fiind suspectată că a înjunghiat mortal un bărbat. Totul s-a petrecut în locuința femeii pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Citește și: Caz șocant în UK! Un român și-a ucis cu sânge rece colegul de cameră încercând să imite un asasin dintr-un celebru joc video

Femeia a fost reținută

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, în cursul zilei de marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unei femei de 41 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor. 

Citește și: O influenceriță a fost ucisă de tatăl ei. Tragedia este considerată o „crimă de onoare”

„În data de 20.03.2023, suspecta BMG, în timp ce se afla la domiciul său din Aleşd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului, victima decedând la scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

O tânără de 21 de ani susține că „a visat” atunci când și-a înjunghiat de 19 ori iubitul adormit

O crimă teribilă a îngrozit, la sfârșitul lunii februarie, o mică localitate din statul american Wisconsin. Autoarea crimei: o femeie de doar 21 de ani, însă violența cu care a acționat a întrecut orice imaginație.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

ânăra din Wisconsin a pledat nevinovat pentru crima comisă, susținând că a avut un „vis” când și-a înjunghiat fostul iubit adormit, arată documentele instanței.

Citește și:  VIDEO. Un oraș din Elveția te plătește cu 25.000 de euro ca să te muți acolo

Potrivit NY Post, Morgan Lund, în vârstă de 21 de ani, a pledat ca nevinovată pentru înjunghierea macabră din 18 februarie, invocând o boală mintală.

Poliția a ajuns la casa cuplului din Oshkosh chiar înainte de ora 8 dimineața pentru a o găsi pe Morgan Lund plângând, acoperită de sânge și încercând să oprească sângerarea din rănile victimei, potrivit plângerii penale împotriva ei.

Citește și: Informații halucinante ies la iveală, în cazul uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei la o zi după fapta oribilă?

Morgan Lund le-a spus polițiștilor că „a crezut că a văzut ceva ca o figură întunecată” când și-a atacat fostul iubit – cu care are un copil și de care se despărțise recent.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Femeia susține, în apărarea din proces, că „este ceva în neregulă cu capul meu”.

Citește și:  Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

Tânăra mamă a susținut că s-a trezit în jurul orei 6:30 și a dus copilul în sufragerie pentru ca fetița să se poată juca în țarc înainte de a se întoarce în pat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si