Un caz cu adevărat șocant i-a surprins neplăcut până și pe oamenii legii.La scurt timp după ce a fost înjunghiată, o femeie din Capitală a ales să nu sune la poliție sau la ambulanță, ci a plecat la locul de muncă.

Angajata nu a vrut să le spună colegilor ce s-a întâmplat, ci le-a povestit că totul a fost doar un accident. Ceilalți angajați au văzut însă rănile de pe spatele femeii și pentru că se simțea foarte rău și era într-o stare proastă, colegii de muncă au sunat la 112.

Citește și: VIDEO Din gelozie, și-a ucis soția în somn, după care și-a pus capăt zilelor! Declarațiile dureroase ale mamei victimei: „Toată viața lui asta spunea”

femeie injunghiata, agresor, caz socant, loc de munca

Colegii femeii au sunat la 112.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Soțul victimei este acum cercetat pentru tentativă de omor

Oamenii legii au deschis o anchetă și au descoperit că cel care a rănit-o pe femeie era chiar soțul acesteia, în vârstă de 63 de ani. Individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (în vârstă de 63 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt: La data de 27.04.2024, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla în locuința comună din municipiul București, sector 4, inculpatul a agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 60 de ani, aruncând în ea cu un cuțit de

bucătărie, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng postero-inferior, penetrantă, perforantă, cu ruptură splenică, hemotorax și hemoperitoneu.

Acționând în acest mod, inculpatul a acceptat suprimarea vieții victimei, rezultat care nu s-a produs din hazard și datorită îngrijirilor medicale. Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis procurorii într-un comunicat.

Citește și: Maria, fetiţa de 8 ani dispărută într-o localitate din judeţul Botoşani a fost găsită decedată, într-o pădure de salcâmi. Scenariul cumplit urmărit de anchetatori

femeie injunghiata, agresor, caz socant, loc de munca

Autoritățile au deschis o anchetă. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si