Polițiștii de la fața locului au descoperit că cele declarate de femeie sunt adevărate, imobilul fiind găsit în flăcări. Victima a fost scoasă din locuință și a fost găsită tăiată în zona gâtului. Din locuință a fost scos și un minor de șapte ani, fără urme de violență. Bărbatul se află în custodia polițiștilor.

Citește și: O fetiță în vârstă de 3 ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină de spălat. Părinții ei o căutau disperați de câteva ore bune

Sfârșit tragic pentru o fetiță de trei ani, căutată în disperare de părinți

O fetiță în vârstă de numai 3 anișori a fost găsită  moartă  în mașina de spălat din locuința familiei. Părinții și frații ei o căutau cu disperare de ore întregi când au descoperit ce s-a întâmplat de fapt cu mezina familiei.

Citește și:  Explozie de cazuri de gripă și viroze în România. Anunțul făcut de medici

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Descoperirea sfâșietoare a fost făcută chiar de tatăl fetiței și un frate de-ai acesteia. Ei au găsit mașina de spălat oprită, dar hubloul era închis.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 ianuarie 2023, în locuința familiei cu 5 copii din arondismentul XX din Paris, relatează publicația franceză  Le Parisien.

Citește și: Maya a fost ucisă cu sânge rece sub ochii propriei mame. Tatăl micuței este îngenuncheat de durere: "Mi se rupe inima"

După ore întregi de căutări, în jurul orei 22:30, tatăl fetiței și un frate au găsit-o pe aceasta în interiorul mașinii de spălat, inconștientă, și au chemat imediat o ambulanță la fața locului.

Aceasta și-a găsit sfârșitul în mașina de spălat

Anchetatorii au menționat, pentru început, că pe corpul neînsuflețit al fetiței nu au fost găsite răni sau vânătăi, iar decesul a survenit cel mai probabil în urma sufocării în interiorul mașinii de spălat.

Citește și:  Accident grav pe DN 6, în Dolj: o femeie a decedat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si