O femeie din Caracal care se afla în trece prin Arad, a fost amendată. Femeia s-a dezbrăcat în mijlocul zilei într-un parc din Arad și a făcut plajă ca la nudiști sub ochii trecătorilor.

„În data de 21.08.2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând 'plajă' 'nud' într-un parc",

a transmis Poliția Locală Arad.

Citește și: Noul serial fenomen al toamnei, “Secrete de familie”, va avea premiera pe 30 august, de la 20:00, la Kanal D!

A făcut plajă nud în parc în miezul zilei

Femeia este din Caracal și are 49 de ani. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu”, a mai transmis Poliția.

Femeia se afla într-o zonă publică, utilizată pentru traficul pietonal. Trecătorii au fost șocați să vadă astfel de scene în miezul zilei. 

Femeia le-a spus oamenilor legii că tocmai ce sosise cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei la Timișoara pentru a-și căuta un loc de muncă.

Femeia le-a spus autorităților că în Caracal face plajă nud fără să fie sancționată

Femeia le-a explicat agenților de Poliție că în Caracal face plajă fără să fie sancționată.

De această dată, după ce și-a cumpărat mâncare de la un magazin alimentar din zonă, a vrut să se relaxeze puțin pe un spațiu verde de pe strada Fulgerului.

Citește și: Situație neplăcută pentu un cuplu, cu doar câteva zile înainte de a se căsători. Nunta lor de vis din Italia a fost ruinată după ce câinele le-a mâncat pașapoartele

Oamenii legii i-au întocmit un proces verbal și au amendat-o cu 400 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si