Fostul iubit al femeii, cetățean al unei ţări arabe, afost domiciliat pentru o perioadă în România, acum mai mulți ani. În acea vreme a întâlnit-o pe clujeanca în vârstă de 48 ani, cu care a avut o relație de scurtă durată. Relația lor s-a încheiat în urma cu doi ani, când arabul s-a întors în ţara sa natală, unde a început un mariaj.

Citeste si: VIDEO- Prețurile cazărilor în Cluj Napoca au explodat după anunțarea datei Untold 2022

150.000 de euro i-a cerut clujeanca fostului iubit arab

Femeia și-a adus aminte de câteva fotografii compromițătoare pe care fostul iubit i le-a trimis pe vremea când cei doi formau un cuplu, așa că a decis să îl șantajeze. Aceasta i-a trimis un e-mail prin care i-a solicitat 150.000 euro pentru a nu posta acele fotografii în mediul online. Din ţara sa, victima a cerut ajutorul autorităților de la noi, care au pus la cale un flagrant. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clujeanca a fost prinsă în fapt în momentul în care urma să primească prima parte de bani, 20.000

euro. I-au fost confiscate de la domiciliu două laptopuri, un calculator şi alte bunuri care ar fi folositoare în anchetă. În ultimă instanță, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore. Procuroul de caz a decis însă că poate fi eliberată sub control judiciar, cu toate că există posibilitatea ca aceasta să posteze imaginile respective. 

Citeste si: Un gălățean a fost arestat după ce a şantajat un al bărbat cu imagini indecente. Agresorul i-a cerut 1.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si