„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoană necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă” au declara, vineri seară, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.   

Citeste si: VIDEO| Cadavrele a doi tineri au fost descoperite într-o locuință. Unul dintre aceștia era dat dispărut

Femeia a fost transportată la spital

Reprezentanții IPJ Cluj au afirmat că femeia înjunghiată, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta era conștientă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, au mai adăugat polițiștii. 

Citeste si: VIDEO| Un paznic a murit într-un hipermarket din Capitală, în timp ce încerca să prindă un hoț

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si