Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Cluj-Napoca a fost înjunghiată într-un magazin. Autorul faptei are 17 ani

O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca, iar autorul faptei a fugit. Polițiștii au identificat suspectul, un băiat de 17 ani. Acesta a fost dus la secția de poliție pentru audieri, pentru a mărturisi motivul gestului său.

Madalina Grigore,

O femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoană necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă” au declara, vineri seară, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.   

Citeste si: VIDEO| Cadavrele a doi tineri au fost descoperite într-o locuință. Unul dintre aceștia era dat dispărut

Femeia a fost transportată la spital

Reprezentanții IPJ Cluj au afirmat că femeia înjunghiată, în vârstă de 33 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Aceasta era conștientă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, au mai adăugat polițiștii. 

Citeste si: VIDEO| Un paznic a murit într-un hipermarket din Capitală, în timp ce încerca să prindă un hoț

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI