Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Constanta a ajuns in stare grava la spital dupa ce a suferit arsuri pe jumatate din corp

O femeie in varsta de 57 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Constanta, cu arsuri pe jumatate din corp, dupa ce s-a apropiat cu tigara aprinsa de o motocoasa in momentul cand aceasta era oprita pentru alimentare cu combustibil, accidentul avand loc in fata Salii Sporturilor din Meedgidia.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, joi, in Medgidia, dupa ce o femeie a luat foc.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Medicii s-au deplasat la fata locului pentru a-i acorda ingrijiri specialitate. Femeia a suferit arsuri pe 50 la suta din suprafata corpului, ea fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale, in prezent fiind in coma indusa şi ventilata mecanic.

Femeia, in varsta de 57 de ani, lucreaza la societatea care se ocupa de serviciul de salubrizare şi intretinere spatii verzi din Medgidia.

Accidentul s-a petrecut in momentul in care femeia s-a apropiat cu o tigara aprinsa de o motocoasa cand aceasta era oprita, fiind alimentata cu combustibil. Evenimentul a avut loc in fata Salii Sporturilor din Medgidia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI