Scene șocante s-au petrecut marți pe o stradă din localitatea Ovidiu, în județul Constanța. O femeie a fost atacată cu un cuțit de către un individ. Femeia avea un ordin de protecție împotriva agresorului, dar aceasta ar fi refuzat monitorizarea acestuia printr-un dispozitiv electronic.

Oamenii legii informează că agresiunea a avut loc în jurul orei 08:45 dimineața. În urma incidentului au fost alertate autoritățile. La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a transportat-o de urgență pe victimă la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Citește și: VIDEO Căldură extremă doar în Balcani! Pe ce loc se află România în topul celor mai fierbinți țări?

femeie atacata, politie, ordin de protectie

Agresorul a atacat-o în plină stradă pe femeia din Constanța 

Polițiștii care au ajuns la fața locului au constatat că pe numele bărbatului era emis deja un ordin de protecție. Oamenii legii fac acum cercetări în acest caz, pentru a determina cu exactitate cum s-a petrecut atacul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 08.45, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de un bărbat, pe strada Stejarului, cu un obiect tăietor – înțepător. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele verificări rezultă că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, victima refuzând monitorizarea bărbatului prin montarea unui dispozitiv electronic.

Cercetările  în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale care se impun”, au precizat autoritățile.

Citește și: VIDEO Bătaie pe plajă pentru un șezlong. Două femei s-au încăierat pentru un loc cât mai aproape de mare

femeie atacata, politie, ordin de protectie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si