Poliţiştii nu au observat urme de agresiune pe corpul femeii, cauza morţii urmând să fie stabilită în urma necropsiei.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seara, pe strada Cabanei din Năvodari. În interiorul unei locuinţe a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 40 de ani. De asemenea, în imobil se afla şi o fetiţă în vârstă de trei ani, care era nevătămată.

Cadrele medicale au rămas să aibă grijă de aceasta până când în zonă sosesc reprezentanţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După primele informaţii, anchetatorii au stabilit că femeia nu mai fusese văzută de vecini de două sau trei zile şi aceştia ar fi auzit copilul plângând de mai multe ori. Ei au anunţat autorităţile, care au intrat în locuinţă şi au făcut această descoperire. Femeia respectivă nu avea loc de muncă şi locuia împreună cu fetiţa ei, concubinul şi fiul cel mare fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Victima a fost găsită în baie şi pe corpul sau nu au fost văzute urme de agresiune.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si