”Spitalul Judetean Focsani arata horror, sectia de pediatrie e ca dupa razboi, e un genocid ce se intampla acolo si o mizerie de nedescris”, spune Mirela Lupu, in postarea sa.

Femeia se plange de conditiile groaznice din unitatea medicala.

”E bataie pana si pe castroanele in care sa vomite copiii dupa interventia chirurgicala”, mai spune femeia.

Ea isi incheie postarea cu un mesaj acid la adresa autoritatilor: ”Statul nu ma vrea, scolilele nu ne vor copiii, spitalele nu se ingrijesc de noi, guvernantii bulverseaza legile.”

Iata ce a scris Mirela Lupu, pe Facebook:

”Tara in care am ales sa traim nu ne vrea. Au nevoie doar de veniturile noastre. Isi bate jos de taxele pe care le platim. Spitalul Judetean Focsani arata horror, sectia de pediatrie ca dupa razboi, e un genocid ce se intampla acolo si o mizerie de nedescris.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acum la cald va detaliez cate ceva din experienta mea dupa DOAR o noapte de stat in spital, la a 2-a nu am mai rezistat, facusem deja o criza de astm (de la mirosul de mucegai si praf).

Am semnat si am plecat!

Responsabila cu curatenia la 7 dimineata speriata de nu stiu ce control de la Botosani a intins intr-un castron de apa cu cine stie ce solutie o carpa neagra si slinoasa cu care a sters nu doar chiuveta ci si geamurile si faianta si tocul de la usa?! Asa face si acasa?

Cum poate exista o singura toaleta, da, una singura?! la 4-5 incaperi cu cate 6 paturi, peste 20 de pacienti cei mai multi cu insotitori?! Se pot aseza copiii si insotitorii pe aceasta

toaleta??
E bataie pana si pe castroanele in care sa vomite copiii dupa interventia chirurgicala. Nu le poti spune picilor ca au de parcurs cativa metri pana la cea mai apropiata toaleta, abia sunt treziti din anestezie, nici nu se pot tine pe picioare si chiar daca ar putea, vomitatul este un act pe care nu si-l pot controla cu zecile de minute.

Subsolul care se vrea garderoba te intoarce in urma cu 20 de ani. Imbracamintea pacientilor zace pe jos in niste saci sa nu zic pungi de gunoi pusi de-a valma cu niste etichete. Asa mult o costa o mana de var si niste rafturi?! Cui ii este subordonat Spitalul? Consiliului Judetean? Alo? Este careva acolo? Ce faceti fratilor cu banii nostri? Dl manager Mandrila Constantin?
Va grabiti sa ridicati un spital nou nout. Pana il dati in folosinta cu cel actual ce faceti?

Nici macar pentru angajatii vostri nu aveti respect si ii tineti in asemena conditii! De ce va mai intrebati de ce pleaca? Eu ma intreb cum de mai rezista? Pacat, multi sunt cu suflet si iubesc copiii si se implica in actul medical cum pot.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru ce am platit 15 lei/noapte pentru 3 nopti in avans ca si insotitor pentru copilul meu? Pentru supa chioara care se serveste sau pentru taiteii cu lapte trantiti in cana mea de acasa? Si doamna care serveste mancarea era ff indignata ca arunca mancare?! Pe bune? Bucatarul mananca ce gateste? Sau pentru cazarea in patul de o persoana cu pustiul!? Am intrebat-o pe domnisoara careia i-am platit ce se face cu acesti banuti, mi-a raspuns ca pentru mancarea mea.

Sa fac o cerere sa imi returnati 30 lei pentru 2 nopti nepetrecute in spital?

Pe zi ce trece am sentimentul ca statul nu ma vrea. Scolilele nu ne vor copiii, spitalele nu se ingrijesc de noi, guvernantii bulverseaza legile, pana si profesional simt ca ma scurg. Incep sa ma gandesc serios ce voi face in urmatorii 10 ani. Draga Romanie iti doresc numai de bine!”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si