Satula de gandirea negativa a sotului asupra vietii, o femeie de 40 de ani, din Hamburg, s-a hotarat sa il scoata pe acesta la vanzare pe un site de licitatii pentru suma de ...16 lire.

Aceasta a precizat in anunt ca renunta cu bucurie la partenerul ei de viata, ca nu doreste sa-l inlocuiasca cu un altul si chiar este dispusa sa negocieze pretul.

Anuntul sotiei nemultumite a facut furori pe internet si foarte multe femei s-au aratat interesate de propunerea ei, in timp ce sotul scos la vanzare a aflat din ziarul local ce viitor ii pregatea partenera de viata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dincolo de aceasta intamplare haioasa, potrivit specialistilor, gandurile negative au puterea de a ne influenta starea emotionala, comportamentul, dar mai ales starea de sanatate!

Ba mai mult pot duce la aparitia unor boli.

Persoanele stresate si ingrijorate se imbolnavesc de ulcer, tinerii care nu au suficienta incredere in ei se confrunta cu acneea, iar cei care sunt nemultumiti de realizarile lor ajung sa aiba afectiuni ale ficatului, sustin medicii.

Explicatia lor, bazata pe studii si pe experienta, este ca, in cazul în care acumularea de emotii depaseste pragul de suportabilitate, aceste descarcari emotionale ajung pana in planul fizic.

Remediul pare a fi unul destul de simplu si la indemana oricui: bucuria si buna dispozitie! Asadar, zambiti cat mai des!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si