Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Giurgiu a fost sechestrată şi bătută de fostul iubit într-o pădure. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut

Un individ din localitatea Clejani, judeţul Giurgiu, a fost reţinut de oamenii legii sub acuzaţiile de privare de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere după ce ar fi sechestrat-o pe fosta sa iubită pe care a dus-o într-o pădure şi a bătut-o.

Alexandra Costea,

O femeie din Giurgiu a fost sechestrată şi bătută de fostul iubit într-o pădure. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost reținut

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii legii din județul Giurgiu au fost sesizaţi în legătură cu acest caz vineri dimineaţă, prin apel telefonic la numărul destinat apelurilor de urgenţă 112.

Citeste si: Accident mortal în Capitală! O femeie a s-a stins din viață pe loc în urma impactului în zona Pipera

În data de 1 aprilie, la ora 6:06 dimineața, o femeie în vârstă de 31 de ani din localitatea Neajlov a reclamat la Poliţie că a fost luată cu forţa de către fostul său iubit şi agresată fizic întreaga noapte.

Femeia a fost bătută o noapte întreagă

Femeia în vârstă de 31 de ani a declarat că joi seară, în jurul orei 20:00, fostul ei concubin a luat-o împotriva voinţei sale şi a început să o lovească în timp ce se afla în mașină.

Mai apoi, fostul ibit i-ae fi distrus telefonul mobil, după care dus-o pe tânără într-o zonă împădurită, unde a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele până în dimineaţa zilei de 1 aprilie, când a dus-o înapoi acasă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Retragerea momentului: Florin Cîțu a demisionat de la conducerea PNL

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Clejani, a fost identificat şi reţinut.

Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de privare de libertate, lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar sâmbătă va fi prezentat instanţei de judecată.

Citeste si: VIDEO& FOTO| Cum arată aeroportul din Hostomel după retragerea militarilor ruși

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI