Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Gorj a fost reținută după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit

O femeie din judeţul Gorj a fost reţinută de procurori după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, victima suferind răni grave şi înregistrând pierderi mari de sânge.

Diana Bostan,

Crimă Gorj

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că o femeie a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor asupra unui membru al familiei.

O femeie din Gorj a fost reținută după ce şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspecta L.C., în data de 26 mai, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din comuna Stoina, judeţul Gorj, a aplicat soţului său, partea vătămată L.T. mai multe lovituri cu un cuţit, în zona corpului.

Din fişa de urgenţă prespitalicească întocmită de echipajul de urgenţă al SAJ Gorj a rezultat că persoana vătămată L.T. prezenta o plagă penetrantă înjunghiată parasternal stâng de patru centimetri la nivelul coastei 4/5 anterioară cu enfizem subcutanat palpabil la nivelul hemitoracelui stâng, precum şi tegumente palide, semn că acesta pierduse mult sânge”, se arată în comunicat.

Citeste si: Bone Ferenc le-a mărturisit anchetatorilor de ce și-a ucis cu sânge rece iubita. Motivul este halucinant

Procurorii continuă cercetările în acest caz.

Un individ și-a ucis soția pentru că a refuzat să-i dea bani de băutură

Crimă, în noaptea de marți spre miercuri, în judeţul Argeş. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis soția, pentru că femeia ar fi refuzat să-i dea bani de bătură.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

O vecină a alertat autorităţile după ce individul a mers să-i spună ce grozăvie a făcut. Suspectul a fost reținut.

Citeste si: VIDEO| Individul bănuit că ar fi ucis o femeie de 30 de ani, cadru universitar, predat procurorilor

Scena sangeroasă a avut loc în comuna Căldăraru. Bărbatul ar fi mers beat acasă și i-ar fi cerut bani soției. Când femeia i-ar fi spus că nu mai are până la pensia următoare, a ucis-o.

Bărbatul a fost ridicat de polițiști, dar era prea amețit de aburii alcoolului ca să poată fi audiat. A fost dus în arest și miercuri va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI