Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

Situație dramatică la Gura Humorului. O femeie a recurs la un gest extrem după ce soțul ei a întârziat să apară acasă, iar apoi s-au certat.

Estera Maria,

O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului, după ce soțul ei a întârziat acasă

[Sursa foto: Imagini cu scop ilustrativ - GettyImages/Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie din Gura Humorului s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia după un conflict pe care îl avusese cu soțul ei.

Poliția din Gura Humorului a fost sesizată prin apel la 112, joi de dimineață, despre faptul că o femeie s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia. 

Citește și: O româncă și fiul ei au plecat în Italia să muncească, iar acum sunt de negăsit. Familia cere ajutorul poliției pentru a-i găsi

Femeia a recurs la gestul extrem, după ce soțul ei a întârziat acasă

Femeia s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului după ce soțul ei ar fi întârziat să apară acasă.

Cei doi s-ar fi luat la ceartă în apartament, iar în acel moment femeia a decis să se arunce în gol de la geamul dormitorului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Situație dramatică într-o casă de români din Germania! O femeie a fost înjunghiată de iubit după ce a venit acasă cu fostul partener

Bărbatul a fost la un pas de a evita incidentul halucinant. El a auzit-o pe soția lui cum deschidea fereastra dormitorului și s-a grăbit să ajungă în încăpere. Femeia era deja agățată pe pervaz și decisă să sară.

Acesta a prins-o de mână, însă nu a reușit să o țină, astfel încât femeia a căzut pe solul acoperit cu iarbă abundentă din fața geamului. Din fericire, aceasta a suferit doar leziuni minore. 

Citește și: Papa Francisc, aflat într-o situație mai puțin plăcută: „Am certat o femeie care mi-a cerut să-i binecuvântez câinele”

Un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului și i-au acordat primele îngrijiri medicale femeii.

Ea a fost transportată la Spitalul orășenesc Gura Humorului. Apoi, ea a fost transferată la Spitalul Județean Suceava pentru mai multe investigații.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI