Mama femeii de 43 de ani a anunțat autoritățile pe data de 8 ianuarie faptul că fiica sa a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

O femeie din Harghita a fost găsită decedată din cauza hipotermiei

Potrivit anchetatorilor femeia era cunoscută ca având afecțiuni psihice și nu ar fi fost prima dată când pleacă de acasă.

Citește și: VIDEO- Un bebeluș de numai 6 luni a murit în brațele părinților, la doar câteva ore după ce a ieșit din spital! „Am văzut cum i-a ieșit din gură și nas o substanță gălbuie”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La căutări au participat echipe de căutare, pompieri şi zeci de voluntari, inclusiv de la Serviciul Salvamont şi Crucea Roşie. 

Decesul ar fi fost cauzat de hipotermie

"La examinarea suprafeţei exterioare a cadavrului, poliţiştii nu au identificat urme de violenţă, iar decesul ar fi survenit în urma hipotermiei.

Citește și: Durere fără margini! O profesoară din Oradea s-a stins subit la doar 37 de ani: „Nu îmi pot imagina ora de italiană fără dumneavoastră”

Corpul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul din Gheorghieni, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si