Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Hunedoara care a disparut acum 22 de ani a fost gasita de o nepoata

O femeie in varsta de 48 de ani care a disparut in urma cu 22 de ani din Hunedoara a fost gasita de o nepoata in Arad.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana Pop a reusit sa isi gaseasca matusa saptamana trecuta, dupa ani intregi de cautari, in urma unei actiuni intreprinse de Politia Locala Arad, prin care oamenii strazii au fost adunati si dusi la un adapost. Imediat cum a recunoscut numele a sunat la Arad, a luat un tren si a venit direct ca sa isi recupereze matusa pe care tocmai a regasit-o, scrie  ARAD ONLINE.

In momentul in care citea stirea, Ioana a descoperit cu mirare numele matusii ei intre cei enumerati in articolul postat pe pagina de Facebook a Politiei Locale Arad. Mariana Mihnea a disparut de acasa cand avea doar 26 de ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia, care a avut parte de o viata grea, sufera de afectiuni psihice, afectiuni din cauza carora nu vorbeste cu nimeni. Isi facea veacul in zona Pietei Mihai Viteazul si Catedralei, unde ii mai ajuta pe comercianti in schimbul mancarii zilnice. In acest moment, nepoata si-a luat matusa acasa la ea, in Deva si va avea grija de ea.

Va urma ca nepoata sa ii faca buletin, sa depuna actele pentru pensie si sa o duca la doctor pentru a primi medicatia de care are atata nevoie.

Citeste mai multe  AICI.

Ioana Pop a reusit sa isi gaseasca matusa saptamana trecuta,  dupa ani intregi de cautari, in urma unei actiuni intreprinse de Politia Locala Arad, prin care oamenii strazii au fost adunati si dusi la un adapost.
Imediat cum a recunoscut numele a sunat la Arad, a luat un tren si a venit direct ca sa îsi recupereze matusa pe care tocmai a regasit-o.
In momentul in care citea stirea, Ioana a descoperit cu mirare numele matusii ei intre cei enumerati in articolul postat pe pagina de Facebook a Politiei Locale Arad.
Femeia disparuta, Mariana Mihnea, a disparut de acasa cand avea doar 26 de ani.
Femeia, care pe langa faptul ca a avut parte de o viata grea, conform celor relatate de nepoata, sufera de afectiuni psihice, afectiuni din cauza carora nu vorbeste cu nimeni, acesta fiind si motivul pentru care a trait cele doua decenii pe strazile municipiului nostru. Isi facea veacul in zona Pietei Mihai Viteazul si Catedralei, unde ii mai ajuta pe comercianti in schimbul mancarii zilnice. In acest moment, nepoata si-a luat matusa acasa la ea, in Deva si va avea grija de ea. Va urma ca nepoata sa ii faca buletin, sa depuna actele pentru pensie si sa o duca la doctor pentru a primi medicatia de care are atata nevoie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI