O femeie din comuna ieșeană scânteia a dormit două luni lângă cadavrul partenerului său, aflat în stare de putrefacție. Ea a vrut să îi încaseze pensia în continuare deoare era singurul venit din casă.

Povestea șocantă a început în urmă cu două luni, atunci când inima unui bărbat s-a oprit la vârsta de 72. Ele era singurul care încasa pensie, iar Aurica, în vârstă de 63 de ani, a decis să țină totul ascuns cu privire la moartea bărbatului.

În tot acest timp, când era întrebată de el le spunea că este la spital.

„L-am văzut putrezit pe pat”

Femeia cumpăra săptămânal un bax de spirt pentru a-l consuma și uneori mai cerea mâncare oamenilor. O rudă a vrut să îi aducă ceva acasă și atunci a fost descoperit cadavrul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Dimineața am intrat la ea în casă, fiindcă mi-a cerut ceva de mâncare. Am zis să le duc. Ea era beată. Am pornit blițul la telefon, că ei nu mai aveau becuri în casă, iar când am intrat l-am văzut putrezit pe pat, iar ea a ieșit goală pușcă înaintea mea. M-am speriat și am fugit. În spatele meu, ea țipa după mine să aștept și să vorbim.

Dar n-am mai băgat-o în seamă.

Am anunțat ce s-a întâmplat. Când au ajuns polițiștii ea era și mai beată. Cred că a mai consumat o sticlă de spirt între timp. E de ceva timp cu băutura în cap. L-a ținut în casă, pentru că știa că nimeni nu prea intră la ei. I-a vrut pensia, că ea nu avea cu ce să trăiască altfel.

El avea vreo 14 milioane (n.r. – lei vechi, 1.400 de lei)”, a declarat femeia pentru  BZI.

Ce spun autoritățile

Poliția a deschis o anchetă, iar casa a fost sigilată. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru efectuarea necropsiei. Femeia a fost dusă la spital pentru o expertiză psihiatrică.

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi decedat la domiciliul de pe raza comunei Scânteia. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, precizează  IPJ Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si