Femeia a reușit să-și sune fiica care a anunțat autoritățile. Bărbatul a fost prins, iar acum este cercetat pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. 

O femeie a fost lovită cu un baltag, violată şi răpită de către concubinul ei

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost lovită cu un baltag, de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în

extravilanul comunei Schitu Duca.

Citeste si: Un bărbat cercetat pentru o tentativă de omor, comisă în 2012, a fost prins de Poliția Capitalei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imediat a fost constituită o echipă complexă de poliţişti, coordonată de şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, fiind demarate căutările şi investigaţiile. Nici femeia, nici bărbatul  nu au răspuns la apelurile telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. La un moment dat, femeia ar fi reuşit să-şi sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează”, a transmis Poliţia judeţeană Iaşi.

Polițiștii au folosit un câine de urmă pentru a găsi victima

Bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

Citeste si: Teroare la Cluj-Napoca: Un bărbat își terorizează vecinii, sparge geamuri, rupe porţi, agresează femeile

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si