Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Iași a fost abuzată și răpită de concubinul ei

O femeie a fost lovită cu un baltag, violată şi răpită de către concubinul ei. Poliţiştii au găsit-o cu ajutorul unui câine pregătit în acest sens.

Diana Bostan,

Poliția Română


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia a reușit să-și sune fiica care a anunțat autoritățile. Bărbatul a fost prins, iar acum este cercetat pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. 

O femeie a fost lovită cu un baltag, violată şi răpită de către concubinul ei

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost lovită cu un baltag, de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca.

Citeste si: Un bărbat cercetat pentru o tentativă de omor, comisă în 2012, a fost prins de Poliția Capitalei

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Imediat a fost constituită o echipă complexă de poliţişti, coordonată de şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, fiind demarate căutările şi investigaţiile. Nici femeia, nici bărbatul  nu au răspuns la apelurile telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. La un moment dat, femeia ar fi reuşit să-şi sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează”, a transmis Poliţia judeţeană Iaşi.

Polițiștii au folosit un câine de urmă pentru a găsi victima

Bărbatul a fost reținut, fiind acuzat de violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe.

Citeste si: Teroare la Cluj-Napoca: Un bărbat își terorizează vecinii, sparge geamuri, rupe porţi, agresează femeile

Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI