Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Iași a fost lovită și violată de un taximetrist

Scene cumplite pentru o femeie din Iași. A fost luată din Gara de Nord din Iași și dusă acasă la taximetrist, nu la adresa pe care a indicat-o.

Madalina Grigore,

O femeie din Iași a fost agresată chiar de taximetristul cu care călătorea.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Taximetristul a abuzat-o pe femeie și după a dus-o din nou la Gara de Nord. Incidentul a avut loc pe 11 noiembrie, iar poliţiştii au reuşit să îl identifice pe bărbat în localitatea ieşeană Ciurea şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Taximetristul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, și a fost trimis în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Citeste si: VIDEO| O tânără s-a aruncat de la etaj ca să scape de violator

Ce declară polițiștii

„Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea, acționând cu operativitate, au identificat și reținut un bărbat, de 65 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 11 noiembrie a.c., bărbatul, în calitate de taximetrist, ar fi luat din Gara de Nord din mun. Iași o femeie și nu ar fi dus-o la adresa solicitată, ci la domiciliul lui, unde ar fi violat-o și ar fi lipsit-o de libertate.

Ulterior, femeia ar fi fost adusă cu auto echipat taxi în Gara de Nord din mun. Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 13 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și instanței, aceasta din urmă dispunând plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile”, au spus oamenii legii, potrivit observatornews.ro

Citeste si: O tânără bolnavă de COVID s-a aruncat de la etajul trei, după ce ar fi fost agresată sexual în propria locuință

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI