Penelope Jackosn este numele femeii în vârstă de 66 de ani care și-a atacat soțul, pe David Jackson, un bărbat în vârstă de 78 de ani. Scena înfiorătoare s-a desfășurat în bucătăria casei lor din Berrow, Somerset, relatează BBC. Cuplul era căsătorit de 24 de ani. Conform anchetatorilor care se ocupă de caz, femeia ar fi apelat la numărul de urgenţă şi i-ar fi spus operatorului că soţul ei ,,sângerează până la moarte, cu noroc".

Operatorul le-a spus polițiștilor că cel care a efectuat apelul ar fi fost chiar bărbatul. Acesta ar fi reuşit să apeleze la poliție, imediat după prima lovitură de cuţit.

Operatorul a declarat că Penelope l-a înjunghiat pe David, iar mai apoi a fost auzită țipând. Mai apoi, femeia care neagă fapta comisă, a smuls telefonul din mâna soţului şi i-a spus operatorului că şi-a ucis soţul:   ,,L-am ucis pe soţul meu sau cel puţin am încercat".

Citeste si: Un român a murit după ce a căzut în gol de la o înălțime de 8 metri, în Belgia

Penelope și-a ucis soțul orbită de furie

Operatorul a insistat ca femeia să-i acorde îngrijiri medicale lui David până la venirea ambulanei, dar Penelope a refuzat de nenumărate ori să își ajute soțul. Apelul a durat 18 minute, timp în care poliţiştii şi paramedicii se îndreptau spre casa celor doi soți.

Între timp, femeia a mai spus că ,,Am vrut să ţintesc inima, dar el nu are, aşa că l-am înjunghiat şi în abdomen de două ori"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Convorbirea telefonică dintre Penelope și operator a fost înregistrată și predată procurorilor. Aceștia spun că în timpul apelului femeia spune că soţul ei ,,geme pe podeaua din bucătărie", adăugând că ,,are nişte găuri în el"

Penelope Jackson se afla acum la cea de a patra căsătorie, în timp ce David mai fusese căsătorit înainte de încă două ori. Criminala le-a povestit anchetatorilor că şi-a încuiat soţul într-o cameră pentru a se calma, după ce ar fi pierdut mai mulţi bani la poker.

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești și-a făcut schimbare de look. Cum arată Andreea?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si