Situație halucinantă în Luduș! O femeie în vârstă de 38 de ani a fost atacată de către câinii de luptă pe care îi deține șeful ei. Femeia era la muncă când a avut loc atacul.

Angajata făcea curățenie în sala de evenimente la care lucrează și a ieșit din clădire pentru a duce gunoiul. În acel moment, doi câini din rasa Presa Canario au sărit pe victimă.

caini de lupta, animale agresive, femeie atacata caini

Câinii de luptă au sărit pe femeie.

[Sursa foto: Unsplash]

Oamenii care locuiesc în zonă sunt îngroziți de atacul câinilor

Accidentul a avut loc pentru că cei doi câini, care în mod normal stăteau în cușcă, au avut ușa deschisă, fiind uitată așa de cineva. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost mușcată de abdomen, de picioare și de mâini și a fost operată de urgență. În ciuda intervenției chirurgicale, angajata este în continuare în stare gravă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a fost arestat după ce ar fi sechestrat și abuzat de mai multe ori o minoră de 15 ani. Coșmarul prin care a trecut adolescenta

Cei care locuiesc în zonă spun că toată lumea știe de existența câinilor agresivi. 

„Pe acolo ţi-e frică să treci că sunt câini periculoşi. Nu ai cum să treci pe acolo! E imposibil”, „Sunt doi câini din ăia mari. Doi câini mari.... Au fost dezlegaţi, au fost în ţarc, au rupt ţarcul asta nu mai știu”, „Dacă era un copil îl mânca de viu.

Unde trăim în junglă sau unde... Aşa ceva nu se poate! Atâţia câini!”, „E dezastru cum a muşcat-o! Normal. E inacceptabil”, spun cei care au aflat de atacul din Mureș.

Citește și: Oamenii sunt terifiați de mistreți. Animalele sălbatice au luat cu asalt locuințelor oamenilor din Oradea, ridicate pe teritoriul care înainte le aparținea

caini de lupta, animale agresive, femeie atacata caini

Femeia a fost operată de urgență. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si