Femeia a înghițit insecticid destinat culturilor de legume, care se afla într-o sticlă de suc, în casă. Soțul său este cel care a observat și a sunat la 112.

O femeie din Olt a decedat după ce a consumat insecticid dintr-o sticlă de suc

”La data de 11 mai 2023, în jurul orei 17:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o substanță toxică.”,

potrivit IPJ Olt.

Citește și: Alertă într-o comună din Prahova: la robinetele oamenilor curge apă contaminată cu arsenic

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Corabia, care, din primele verificări, au identificat o femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tia Mare, care ar fi ingerat o substanță toxică.

Femeia uitase că depozitase substanța toxică în sticla de suc

Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă a decedat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un cardiolog din Germania a fost arestat după ce ar fi administrat mai multe sedative unor pacienți

Trupul acesteia a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Citește și: Andrew Tate susține că a fost „otrăvit” după ce a băut cafea și apă

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si