Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Olt a decedat după ce a consumat insecticid dintr-o sticlă de suc

Tragedie într-o comună din Olt, acolo unde o femeie în vârstă de 43 de ani a decedat după ce a băut insecticid destinat culturilor de legume. Substanța era ținută într-o sticlă de suc.

Diana Bostan,

Insecticid de plante


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia a înghițit insecticid destinat culturilor de legume, care se afla într-o sticlă de suc, în casă. Soțul său este cel care a observat și a sunat la 112.

O femeie din Olt a decedat după ce a consumat insecticid dintr-o sticlă de suc

”La data de 11 mai 2023, în jurul orei 17:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Tia Mare, cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o substanță toxică.”, potrivit IPJ Olt.

Citește și: Alertă într-o comună din Prahova: la robinetele oamenilor curge apă contaminată cu arsenic

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Corabia, care, din primele verificări, au identificat o femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tia Mare, care ar fi ingerat o substanță toxică.

Femeia uitase că depozitase substanța toxică în sticla de suc

Femeia a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Orășenesc Corabia, în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă a decedat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Un cardiolog din Germania a fost arestat după ce ar fi administrat mai multe sedative unor pacienți

Trupul acesteia a fost depus la morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Citește și: Andrew Tate susține că a fost „otrăvit” după ce a băut cafea și apă

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI