Un angajat al magazinului de pe Hull Street Road a chemat poliția după ce o femeie necunoscută, care a intrat în magazin, a aruncat rucsacul însângerat în tomberon. Ofițerii Departamentului de Poliție din Chesterfield au răspuns și au constatat că în rucsac erau rămășițe umane.

Poliția a refuzat să dezvăluie numele magazinul, dar se pare că este vorba despre un mic centru comercial care găzduiește de exemplu un restaurant, o frizerie, un spa.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia a intrat în magazin, iar la doar câteva minute după ce a intrat a şi aruncat geanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bunica gemenilor din Ploiești, declarații șocante la nici o lună de la moartea micuților: ,,Îi îmbrăcam, îi spălam”

Poliția crede că rămășițele ar putea fi ale unui bebeluș

Surse au declarat pentru WTVR că rămășițele umane pot fi de fapt chiar corpul unui bebeluș. Oficialii nu se grăbesc în a lua decizii și așteaptă în continuare rezultatele de la cabinetul medicului legist.

Rucsacul însângerat avea, de asemenea, informaţii care ar putea duce anchetatorii pe mai multe piste.

Poliţiştii cer ca oricine are informații cu privire la incident să contacteze imediat cea mai apropiată secţie, deoarece se crede că femeia din imagine sau altcineva ar putea avea nevoie de asistență medicală în legătură cu acest incident.

Citeste si: VIDEO| Tânăr de 21 de ani, în stare gravă la spital, după ce a fost atacat cu un cuțit de un adolescent de 15 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si