Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Timisoara a disparut in drum spre serviciu. Familia e convinsa ca a fost rapita

Un psihopat se plimba liber pe strazile din Timisoara? O femeie a disparut in drum spre serviciu, iar familia e convinsa ca a fost rapita. Familia sustine ca, biata de ea s-ar fi plâns ca un tânar o hartuieste, insa nimeni nu ar fi luat-o in seama. Camerele de supraveghere din zona au surprins ceva, ce ar putea fi cheia rezolvarii intregului caz. Urmariti cu atentie imaginile!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt ultimele imagini in care Maria Budeanu apare in viata. De-atunci, parca ar fi intrat in pamant.

Camerele de supraveghere o surprind pe femeie la 6 dimineata, ora la care pleca de obicei spre serviciu.

Sunt doi indivizi in urma ei:  unul cu fata la vedere, celalalt, cu chipul ascuns aproape in intregime.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

PLAN DIABOLIC?

Practic, femeia e incoltita. Unul se pune in fata ei, pe cand al doilea ramane in spate. Mai merg cativa pasi, apoi camerele surprind o cearta intre ei, cel mai probabil, regizata, ca sa atraga atentia victimei. Pare sa aiba loc o incaierare, dar camerele sunt prea departe pentru ca imaginile sa fie explicite.

Mama tanarului nu a mai ajuns nici la serviciu, nici acasa. Barbatul e convins ca femeia a fost rapita. In ultima vreme, se plangea ca e hartuita, dar nici el, nici sotul nu au luat-o in seama. 

Familia se teme ca femeia a intrat in mainile unor pihopati, care acum sunt liberi sa atace, din nou.

Maria Budeanu are 58 de ani, 1,65 inaltime si 85 de kilograme. In ziua disparitiei, purta o geaca de culoare visinie, pantaloni deschisi la culoare si cizme negre. Daca o vedeti sau daca aveti informatii care pot duce la identificarea suspectilor, va rigam sa sunati la 112. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI