Timișoreanca trebuia să plece în vacanță în primăvara anului 2020, dar sejurul a fost anulat. Judecătoria din Timişoara a emis o primă sentința în dosarul în care românca a dat în judecată agenţia de turism.

Citeste si: O fetiță de 3 ani a fost găsită complet dezbrăcată pe o stradă din Piteşti

În proces, reclamanta a precizat că în data de 7 februarie 2020 a achitat suma de 4.000

de euro pentru o vacanță pe care urma să o petreacă alături de fiica sa în Zanzibar, în perioada 1 aprilie 2020 – 19 aprilie 2020.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Botoșani. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit inconștient după ce s-a izbit de un cap de pod

Conform contractului, sejurul includea pachetul de servicii de călătorie, cazarea, în camera dublă, pensiune completa în safari şi all inclusive în Zanzibar, transferurile între localităţi, precum si program turistic inclus.

Agenția de turism este obligată de judecători să-i restituie banii femeii

Românca a demonstrat că „deşi iniţial i s-a comunicat că va primi banii până la sfârşitul lunii mai, până la data respectivă nu a primit nici o sumă de bani”. Rămasă şi fără vacanța mult așteptată, şi fără cei 4.000 de euro, femeia din Timișoara a sesizat şi Protecţia Consumatorului, care i-a comunicat că a fost sesizată Poliţia pentru că „operatorul economic nu poate fi identificat la adresă menţionată în reclamaţie si nu mai răspunde la apelurile telefonice repetate".

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a murit după ce a căzut în râul Dâmbovița

Magistrații au admis cererea de judecată şi au obligat agenţia de turism să îi restituie femeii cei 4.000 de euro plătiţi pentru vacanţa anulată. Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Citeste si: Au rămas fără permise! Acţiune de amploare în Capitală pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si