Un șofer a intrat cu mașina într-un alt autoturism care circula regulamentar, la ieșire din Remetea Mare.

O femeie din Timișoara a fost transportată la spital în urma unui accident rutier

Un șofer, în vârstă de 38 de ani, conducea un autoturism pe DN6, dinspre municipiul Timișoara spre orașul Recaș, iar la ieșirea din localitatea Remetea Mare a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani.

Citește și: Jaf în timpul înmormântării: familia celor trei morți ai accidentului din Secuieni este devastată

Tânăra în vârstă de 22 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii deplasați la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Citește și: Un român a ajuns după gratii, după ce a fost suspectat că a furat și folosit un card de credit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii continuă cercetările și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident rutier grav în Gorj: o persoană a rămas încarcerată

Un bărbat a fost transportat la spital după ce a rămas încarcerat în urma unui accident rutier, petrecut pe raza comunei Scoarţa, la intersecţia DN 67 cu drumul judeţean 661- Câmpu Mare.

Citește și: Accident rutier grav în Gorj: o persoană a rămas încarcerată

Accidentul a avut loc într-o intersecție, între două autoturisme care s-au ciocnit violent. În urma impcatului, o persoană a rămas încarcerată.

Accidentul a avut loc sâmbătă, la intersecţia dintre un drum naţional cu un drum judeţean, în judeţul Gorj. 

Citește și: Un minor din Dâmbovița a intrat cu mașina în gardul unei case

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu Cărbuneşti-Câmpu Mare a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie  de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, din direcţia Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu”, se arată într-o informare a IPJ Gorj.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cei de la ISU Gorj au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Gorj, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj. 

Citește și: Durere într-o familie de români. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un copac

În urma testării celor doi șoferi cu aparatul etilotest, ambele rezultate au fost negative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si