Accident de circulație, miercuri, 4 ianuarie, pe DN 22, în județul Tulcea. Autoritățile au fost sesizate, în urma unui apel la 112, privind producerea unui accident cu victime. În mașină se afla o femeie din Ucraina, împreună cu un copil de 10 ani și un bebeluș. Femeia de 37 de ani conducea autoturismul pe DN22/E87, din direcția localității Niculițel către Isaccea, apoi a pierdut controlul volanului.

Citește și: Accident grav în Dolj: două persoane au decedat în urma impactului dintre un TIR și un microbuz

În urma impactului, conducătoarea și cei doi pasageri au fost transportați la spital.
„În urma impactului, șoferița și doi pasageri aflați în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul din Tulcea. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, potrivit IPJ Tulcea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

Accident grav în Dolj: două persoane au decedat în urma impactului dintre un TIR și un microbuz

Două persoane au decedat și alte trei au fost rănite într-un accident rutier ce a avut loc miercuri după amiază, în județul Dolj.

Impactul a avut loc între un TIR și un microbuz.

“Un bărbat din judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule pe prima bandă a DN 6, în localitatea Işalniţa, sensul de deplasare Craiova către Filiaşi, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, fiind lovit din spate de un microbuz de marfă în care se aflau cinci persoane.

Citește și:  Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

În urma evenimentului rutier, două femei, pasagere în micobuz au decedat, alte trei persoane fiind transportate la spital”, a precizat  IPJ Dolj  . 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si