Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Uganda a născut 38 de copii

O femeie din Uganda, forțată să se căsătorească la vârsta de 12 ani, a născut nu mai puțin de 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleți și cvadrupleți.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

La un an de la căsătorie a născut prima serie de gemeni, urmată de alte cinci perechi de gemeni, patru perechi de tripleți și cinci perechi de cvadrupleți.

Mariam Nabatanzi, în vârstă de 39 de ani, se luptă acum să își crească singură cei 38 de copii care au supraviețuit, după ce soțul ei a abandonat-o în urmă cu trei ani.

Abandonul tatălui vine la capătul unui lung șir de evenimente nefericite din viața femeii care trăiește, împreună cu copiii, în patru case prăpădite într-un sat la 50 de km de capitala Kampala.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Mare necaz pentru ”micul Hercule”! Giuliano Stroe și fratele lui sunt suspecți de toxiinfecție alimentară!

La doar trei zile de la nașterea ei, Nabatanzi a fost părăsită de mama ei. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama vitregă i-a omorât cei cinci copii, punându-le otravă în mâncare. Nabantazi a scăpat doar pentru că se afla în vizită la o rudă.

”Aveam doar șapte ani atunci, mult prea mică pentru a înțelege măcar ce înseamnă moartea. Rudele mi-au povestit ce s-a întâmplat„, a spus femeia, pentru Reuters. A crescut cu dorința de a avea șase copii pentru a-și întregi astfel, cumva, familia pierdută.

Citeste si: VIDEO| Pasarile bio, preferate pentru masa de Paste

Singura dorință a femeii este ca proprii ei copii să fie fericiți: "Am început să îmi asum responsabilități la o vârstă fragedă.

Cred că nu m-am bucurat de când m-am născut", scrie hotnews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI