Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Valcea a avut parte de o moarte cumplita! Si-a prins esarfa in scara rulanta si a murit sugrumata

O femeie, in varsta de 66 de ani, din Valcea a avut parte de un sfarsit cumplit.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia si-a prins esarfa in scara rulanta din noul pasaj subteran din centrul orasului. Femeia a murit la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea in data de 30 ianuarie 2018, la trei zile dupa accident.

Fiind considerata o moarte suspecta, s-a efectuat si necropsia, iar rezultatele preliminare ale medicilor legisti conduc catre o ipoteza in care ar putea exista o legatura intre ceea ce s-a intamplat la scara rulanta si deces, potrivit Vocea Valcii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Dupa accidentare, femeia a intrat in coma, sunt semne de hipoxie. Am recoltat din mai multe zone din creier si dureaza cateva saptamani pana primim rezultatul de la microscopie, care poate sustine legatura intre accidentul de la scarile rulante si deces.

Deocamdata, ipoteza ca ar exista o legatura intre accidentare si deces se contureaza”, au declarat persoane din sistemul medical care doresc sa-si pastreze anonimatul.

Acest incident nu este singular, la aceeasi scara rulanta in data de 16 octombrie 2017, mai avand loc o accidentare. Atunci, scara rulanta s-a blocat si apoi 2 persoane s-au panicat si s-au lovit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI