Șoferița a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

O femeie din Vaslui a intrat cu mașina într-un stâlp

Din primele informații, tânăra a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate de pe margine drumului, în comuna Muntenii de Jos. 

Citește și: O mașină s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești. Șoferița a scăpat ca prin minune

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerere, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Tânără a fost transportată la spital

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate din beton, victimele fiind deja evacuate.

Citește și: Tulcea: Accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost rănit. Pompierii militari au asigurat zona şi au chemat în sprijin echipa de intervenţie a distribuitorului zonal de energie electrică întrucât stâlpul era grav avariat şi se sprijinea pe autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

O mașină s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești

O femeie de 32 de ani din Argeș a fost rănită după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe autostrada București-Pitești.

Autoturismul în care se afla femeia a trecut brusc de pe o bandă pe alta, a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers, apoi a rupt gardul de protecție și s-a rostogolit pe câmp.

Citește și: Grav accident rutier pe Centura București. Ce spun autoritățile

Șoferița nu avea centura de siguranță în acele momente. Accidentul s-a produs la kilometrul 74 al autostrăzii, județul Dâmbovița. Din spusele martorilor, șoferița ar fi pierdut controlul volanului. Femeia le-a recunoscut agenţilor că nu purta centura de siguranţă, aşa că în urma impactului a fost aruncată din autoturism pe câmp.

„  Un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, din care a rezultat o victimă, o persoană de sex feminin. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD şi a fost transportată la UPU Târgovişte de un echipaj SA.",  spune Cătălin Nenicescu, comandantul detașamentului pompieri Găești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si