Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Vaslui a intrat cu mașina într-un stâlp

O tânără de 26 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, joi seară, în comuna Muntenii de Jos. Femeia a suferit mai multe răni.

Diana Bostan,

Accident Vaslui


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șoferița a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

O femeie din Vaslui a intrat cu mașina într-un stâlp

Din primele informații, tânăra a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate de pe margine drumului, în comuna Muntenii de Jos. 

Citește și: O mașină s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești. Șoferița a scăpat ca prin minune

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerere, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

Tânără a fost transportată la spital

"În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate din beton, victimele fiind deja evacuate.

Citește și: Tulcea: Accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pasagera din dreapta, o femeie în vârstă de 26 ani a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost rănit. Pompierii militari au asigurat zona şi au chemat în sprijin echipa de intervenţie a distribuitorului zonal de energie electrică întrucât stâlpul era grav avariat şi se sprijinea pe autoturism", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

O mașină s-a răsturnat pe autostrada București-Pitești

O femeie de 32 de ani din Argeș a fost rănită după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Incidentul a avut loc pe autostrada București-Pitești.

Autoturismul în care se afla femeia a trecut brusc de pe o bandă pe alta, a intrat în parapetul care desparte sensurile de mers, apoi a rupt gardul de protecție și s-a rostogolit pe câmp.

Citește și: Grav accident rutier pe Centura București. Ce spun autoritățile

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Șoferița nu avea centura de siguranță în acele momente. Accidentul s-a produs la kilometrul 74 al autostrăzii, județul Dâmbovița. Din spusele martorilor, șoferița ar fi pierdut controlul volanului. Femeia le-a recunoscut agenţilor că nu purta centura de siguranţă, aşa că în urma impactului a fost aruncată din autoturism pe câmp.

„  Un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, din care a rezultat o victimă, o persoană de sex feminin. I s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD şi a fost transportată la UPU Târgovişte de un echipaj SA.",  spune Cătălin Nenicescu, comandantul detașamentului pompieri Găești.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI